Plugincim.com

www.plugincim.com yardımlaşma ve sohbet platformu

Eklenti Zones plugini 3. Parti Pluginleri

rezdy

Moderator
DevZones_ammo = !zones ten bir bölge oluşturup oluşturduğunuz bölgenin adını eğer ammo yaparsanız o oluşturduğunuz bölgede sınırsız mermi kullanımı açılır.
DevZones_Anticamp = !zones ten bir bölge oluşturup oluşturduğunuz bölgenin adını eğer anticamp yaparsanız o bölgeye giren kişiler 10 saniye sonra ölecektir.
DevZones_Hide = !zones ten bir bölge oluşturup oluşturduğunuz bölgenin adını eğer hide yaparsanız o bölgeye girdiğiniz zaman takım arkadaşlarınızı göremezsiniz.
DevZones_Jail = !zones ten bir bölge oluşturup oluşturduğunuz bölgenin adını eğer jail yaparsanız o bölgeye giren kişiler hasar almaz.
DevZones_NoBlock = !zones ten bir bölge oluşturup oluşturduğunuz bölgenin adını eğer noblock yaparsanız o bölgede olanlar birbirinin içinden geçebilirler.
DevZones_NoDamage = !zones ten bir bölge oluşturup oluşturduğunuz bölgenin adını eğer nodamage yaparsanız o bölgeye giren kişiler hasar almaz.
DevZones_NoEntry = !zones ten bir bölge oluşturup oluşturduğunuz bölgenin adını eğer noentry yaparsanız o bölgeye giriş yapılmaz.
DevZones_NoHUD = !zones ten bir bölge oluşturup oluşturduğunuz bölgenin adını eğer nohud yaparsanız o bölgede aşşağıda çıkan can ve armor yazısı kalkar.
DevZones_Slap = !zones ten bir bölge oluşturup oluşturduğunuz bölgenin adını eğer slap yaparsanız o bölgede bulunan kişiler tokatlanır.
DevZones_Teleport = !zones ten 2 bölge oluşturup oluşturduğunuz bir bölgenin adını teleport diğerinin ise adını target yaparsanız teleport bölgesine girdiğinizde sizi target bölgesine ışınlayacaktır.

NOT : bu pluginlerin çalışması için ilk önce devzones pluginin yüklü olması gerekir daha sonra ise attığım linkten Third-party plugins klasörünün içinden istediğiniz plugin dosyasını addons/sourcemod/plugins dizinine yüklemeniz gerekir. Aksi taktirde çalışmaz.
 

Ekli dosyalar

  • DevZones-master.zip
    162.3 KB · Görüntüleme: 72
Moderatör tarafında düzenlendi:

Users who are viewing this konu

Üst