YZER
Aktif Üye
STOCK BİTTİ
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
tmHepsi hatalı hepsi sorunlu. Optimize bile edilmemiş. Bu bozuk modellere bu kadar uğraşacağına Türkçe öğrenseymiş arkadaş keşke.
Aga denedim ama hepsi elde siyah duruyor ışığı renk değiştiren ise ele gelmiyor, nasıl düzeltebilirim?sonunda rgx kelebek setti geldi hayırlı uğurlu olsun şimdiden
knk foto at bakıyım bi
Kendisi yapmıyor zaten çalıyor. Kendisinin de hatanın ne olacağını bulacağından emin değilim.Reis hepsi su siyah şeklinde ışığı renkli olanda bu şekilde direk el boş oluyor.
ayn yıldız belasını zaten ben yapmadım knk aynen tmKendisi yapmıyor zaten çalıyor. Kendisinin de hatanın ne olacağını bulacağından emin değilim.
oppa canınımı sıktılar bana niye saldırıyosunKendisi yapmıyor zaten çalıyor. Kendisinin de hatanın ne olacağını bulacağından emin değilim.
iftira atıyorsunKendisi yapmıyor zaten çalıyor. Kendisinin de hatanın ne olacağını bulacağından emin değilim.
Hayır iftira atmıyorum bunu seni çok yakından tanıyanlar söylüyor. Ama iftira diyorsan gelip Plugincim Discord sunucusunda ekran açarsın biz sana bir model gösteririz bunu canlı canlı hazırlarsın. Böylece iftira olduğunu da kanıtlarsın. Ayrıca şimdi sana özelden insanlara reklam yapıyorsun da diyeceğim yapmıyorum iftira atıyorsun dersin. Ama senin reklam yaptığının kanıtını şuan atıyorum. Reklam yapma bir daha tanımadığın birine.iftira atıyorsun
hakaret etmedim ki komik dedim değil mi?vay be yetkililerde artık alay etmeye başladı cok güzel devam
he yok kendimi gösterdim sadecehakaret etmedim ki komik dedim değil mi?
Zaten herkese attığın için reklam oluyor bunu anlamayacak kadar IQ'unda problem olduğunu düşünmüyorum. Sadece tanıdığın kişilere atsan bu reklam olarak sayılmayabilir ama benim gibi tanımamış olduğun herkese attığından dolayı bu bir reklamdır.ben onu herkese attım sende vardın napabilirim ?
türkiyenin en yardım sever insanı xdhe yok kendimi gösterdim sadece
abim Allah aşkına şuna mute atın sabahtan beri taciz ediyor kelimelerimi bile yazarken ondan izin alıyorum bıktım yahakaret etmedim ki komik dedim değil mi?