Bilgi Ücretsiz Alan Adı ve Sunucu Yönlendirmesi

oppa

Aktif Üye
Ücretsiz Alan Adı ve Sunucu Yönlendirmesi
? Gerekli olan site:

? İlk olarak siteye giriş yapın.
1.png


? Siteye giriş yaptıktan sonra "Yeni ÜCRETSİZ etki alanı bul" kısmına kullanmak istediğiniz alan adını uzantısı ile girin. ( .tk - .ml - .ga - .cf - .gq ) Ardından "Uygunluğu Kontrol Et" butonuna basınız.
2.PNG


? Alan adı uygun ise direk sepetinize eklenecektir. Burada "Öde" buyonu ile sonraki adıma geçebilirsiniz.
3.PNG

? Bu ekranda ise "Period" kısmını 12 ay yaparak 1 yıl boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz. (Süresi dolunca tekrardan aynı yöntemler ile aynı alan adını alabilirsiniz.) "Contine" butonu ile devam ediniz.
4.PNG

? Karşınıza gelen bu ekranda sol alt kısmında e-posta adresinizi yazarak onay mesajının gelmesini sağlayın. Gelen onay mesajındaki web adresine tıklayarak karşınıza çıkan formu doldurun.
5.PNG

? Formu doldurduktan sonra hesabınız otomatik giriş yapmaz ise formdaki bilgileriniz ile siteye giriş yapın. Ardından menülerden "Services/My Domains" ile alan adlarınızı listeleyin.
6.PNG

?"Manage Domain" butonuna tıkladıktan sonra gelen sayfadan "Manage Freenom DNS" sekmesine gelin. Bu sayfada "Add Records" kısmından kendinize uygun olan şekilde "A Kaydı" ekleyiniz. Kaydetme işlemini tamamladıktan bir süre sonra işleminiz gerçekleşmiş olacaktır.
7.PNG
 

Users who are viewing this konu

Geri
Üst