Plugincim.com

www.plugincim.com yardımlaşma ve sohbet platformu

Eklenti SteamID'ye Göre Sunucuya Giriş Sesi

NetLuis

Aktif Üye
SteamID'sini girdiğiniz kişi sunucuya giriş yapınca bütün oyunculara istediğiniz sesi çalar ve istediğiniz mesajı gönderir.
csgo/addons/configs/announcementsteamID.txt dosyasında düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Kod:
// SteamIDler STEAM_1:X:YYYYYYYYY formatinda olmalidir (SteamID32)
// Sound klasorunu girmeyin. sound/ornek/ses.mp3 yerine ornek/ses.mp3 yazin
// Kullanilabilen renkler: {default}, {red}, {lightred}, {darkred}, {bluegray}, {blue}, {darkblue}, {purple}, {orchid}, {yellow}, {gold}, {lightgreen}, {green}, {lime}, {gray}, {gray2}
// Butun renklere buradan bakabilirsiniz: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=185016?t=185016
"Custom Announcements"
{
    "0"
    {
        "steamid" "STEAM_1:X:YYYYYYYYY"
        "sound" "ornek/ses.mp3"
        "connectmsg" "{green}bu {darkred}bir {darkblue}örnek {purple}mesaj"
    }
}
 

Ekli dosyalar

  • AnnouncementbySteamID v1.1.zip
    19.8 KB · Görüntüleme: 43
Paneli aç Oyunhost ise aman Sol tarafta FTP var. Ona bas. Bastın mı? Bastıysan bekle sayfa yüklensin birkaç saniye. Yüklendiyse sorun yok yüklenmediyse sorun büyük hemen bir tane birini bul. Yüklendi sayıyorum yüklenmediyse devamını okuma. Karşına dosya ve klasörlerin olduğu ekran olacak ekran sana sen ekrana bak. Bakıyorsan sorun yok. Bakamıyorsan göz doktoruna git. Baktığını varsaydım. Orada "sound" klasörü var gördün mü? Göremiyorsan sıkıntı büyük. Görüyorsan ona tıkla. Tıklanınca sound klasörü açılacak. İstediğin sesi buraya yükleyebilirsin. Yükleyebiliyorsan sorun yok. Yükleyemiyorsan mevcut bir tane seç napim. Yüklediğini farzediyorum veya seçtiğini. O müziğin olduğu yere kadar git. Gittmeyip yazarsan küfrü yersin. Gittiğinde üst tarafta dosya yolu yazıyor "/csgo/sound/xhamster" şeklinde örneğin. Sen burada sound/ dan itibareni al yani xhamster ı. Sonuna / koy. Koyduysan sorun yok koyamadıysan klavye alır koyarsın. Oldu mu sana xhamster/. Ses dosyasının da adı olsun mu "dahaderinesokahhh.mp3". Az önce elimizde ne vardı xhamster/ şimdi bu dosyanın adını da sonuna ekle oldu mu sana xhamster/dahaderinesokahhh.mp3 . İşte bu kadar. Şimdi bunu alıyorsan "sound" "ornek/ses.mp3" kısmındaki "ornek/ses.mp3" yerine yazıyorsun tırnakların içine. Yapamadıysan sorun büyüktür. Yaptıysan bir teşekkür edersin. Eğer ki sunucun oyunhostta ise sorun yok değil ise sorun büyük boşuna anlattım.
 

Users who are viewing this konu

Üst