SancaK JB | Yetkili Alımları

EmreCRKC

Üye
0001-1798167064.png

SancaK JB
Biz kimiz?
Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim, adım Emre ve ben jailbreak oynamaya 2012 yıllarında CS 1.6'da başladım ve o zamanlardan beri hep ilgimi çeken ve beni saatlerce eğlendirebilen bir mod oldu. CS 1.6'dan beri komutçuluk yönünden bu modda kendimi geliştirdim ve 2016 yıllarında bir jailbreak sunucusunun yönetimine geçtim, bilgisayar performansın el vermemeye başlayınca bırakmak zorunda kaldım ve 2018'de tekrar jailbreak döndüm. Daha sonra başka bir sunucuda komutçuluk yapmaya falan başladım orda da komutçu sorumluluğu yaptım 6 ay civarı kadar orda kaldıktan sonra artık moddan sıkılmaya ve başka oyunlara daha çok yönelmeye başladım. Bu zamanlara kadar sunucu açıp gerek maddi sebeplerden gerek birlikte sunucu açtığım kişilerin umursamazlığı yüzünden açtığım sunucuları ilk ayında kapatmak zorunda kaldım. Bu zamanlara gelene kadar jailbreakte geçirdiğim fazlaca vakitlerde tanıştığım bir arkadaşım, kendisiyle aynı zamanda yani 2 kişi olarak bi ara komutçu sorumluluğu yaptık.

Şimdi bu arkadaşım Emirhan ile bir sunucu açma kararı aldık, 4-5 gündür sadece sunucuyu sistemsel olarak güzel bir hale getirmeye çalıştık, denemeler yaptık düzeltmeler yaptık ve artık sonunda bitirebildik. İkimizde bu sunucuyu geliştirmek ve bir kitleye sahip olmak istiyoruz ve onun da jailbreak geçmişi var, bu sebeple de sunucuyla ilgili bütün konularda ortak bir karar aldık ve almaya devam edeceğiz.


Sunucumuzda neler bulunuyor?

Market sistemi (( Ücretsiz valorant silah ve bıçak modelleri + Kredi ile satılan valorant modelleri + Paintball - Jetpack + Rulet + dört işlem ile kredi kazanma ))
Jailbreak Mapleri (( Modern birbirinden güzel mapler eklenecek ))
Toptime ve gametracker aktif ve + olarak topkomutçu topkomutcuadmin şeklinde zaman listelemesi
İsyan Takımı (( Henüz isyan team için seçim yapılmadı + İsyan team için özel en az 2 skin bulunacak, markette ayrı bir kategoride olacak ))
Takım arkadaşlarını ve auraları gizleyebilme (( !hide + !auragizle ))
Drop sistemi (( 3-4 dakikada bir oyun içi kasalardan rastgele birine kasa düşer, kasa kimseyede düşmeyebilir ))
Ayrıca tabii ki olmazsa olmazlardan !ws !knife !nametag !eldiven

Yetkili Alımı?

Yetkili alımı için discord sunucumuzda özel bir kanal açtık ( #yetkili-basvuru ), bu kanalda google formlar üzerinden doldurmanız gereken bir form bulunuyor ve ordan yetkili olmak için başvuru atılıyor.

Gelmek isteyecek olan kişilerden ricam lütfen yönetim veya kuruculardan üst yetkiler istemeyin, tahmin edebileceğiniz üzere bu çok fazla söylenen bir durum. Biz sunucunun iyi yerlere gelmesini istediğimizden yetkili alımına ve yetkili takibine olabildiğinde dikkat edeceğiz. Kimseye torpil geçilmeyecek, gerçekten hak eden kişiler üst yetkilere çıkabilecek, eğer hakkınız yenecek olursa mutlaka itiraz edin, elbette insanız hata yapma olasılığımız var, ancak kimsenin de hakkını yemeyiz, yemek istemeyiz.

Genel Sunucu Bilgileri

Kurucular
EmreBLK
Ebony (Emirhan)

Yönetim Ekibi
Degesu


Sunucu Slotu = 28

IP Adresi =


 
Son düzenleme:

Users who are viewing this konu

Geri
Üst