Plugincim.com

www.plugincim.com yardımlaşma ve sohbet platformu

Bilgi Round Sonu Takım Ekranı (Overlays) Görselinin Ayarlanması

oppa

Aktif Üye
? Bu ekranı yapabilmek için hostunuzda bu tarz bir eklentinin bulunması veya sizin bu eklentiyi temin etmeniz gerekmektedir. ?
Gerekli Olan Program:
?

✏️
Bu ekranda gösterilmek için eklentinize göre "T Takımı Kazanma", "CT Takımı Kazanma" ve "Beraberlik" durumunda gösterilecek görsellerin ayarlanması gerekmektedir. (Görseller genellikle 1024x1024 olmalıdır ve boyutu 1 MB'dan az olmalıdır.)

? ProOyun için görseli paneldeki eklentiden ayarlama yapmadan kolayca yükleyebilirsiniz.

✏️ Belirlediğiniz bir resmi (T, CT veya Beraberlik) "VDFEdit" programına "CTRL+I" kısayolu veya "File > Import " ile seçiyoruz.

✏️ Aktaracağımız görseli seçtikten sonra gelen ekranı aşağıdaki görsellerdeki gibi seçmeniz gereklidir.

over1.png

over2.PNG

? VTFEdit kullanma konusunda iyi iseniz kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

✏️ Ayarlarınız doğru ve görsel seçiminde hatanız yok ise aşağıdaki gibi bir görüntülerden biri ile karşılaşacaksınız.

over3.png

over4.png

✏️ VDFEdit'te "Save" veya "Save As" ile bir yere kaydedin. Kayıt ederken Türkçe karakter ve değişik semboller olmayacak şekilde övgün bir isimler kayıt etmeye özen gösterin. Örneğin sunucuadi_kazanma_ct_11022020_1753 şeklinde.

✏️ Kaydettiğiniz yerde ".VTF " dosyasının yanında ".VMT" dosyası yoksa aynı isimde bir .vmt dosyası oluşturun. Var ise bu dosyayı Note++ tarzı (Not Defteri bile olur) uygulama ile açınız içini aşağıdaki şekilde düzenleyip kaydedin.

Kod:
"UnlitGeneric"

{

"$basetexture" "overlays/sm_hosties/sunucuadi_kazanma_ct_11022020_1753"

"$translucent" 1

}

✏️ Bu işlemler bittikten sonra aynı işlemleri diğer görseller içinde yapmalısınız.(T, CT ve Beraberlik)

✏️ En son oluşan dosyaları panelinizde "Web/FTP" bölümünde "csgo/materials/overlays/sm_hosties" dizinine yükleyin.

✏️ Bu dosyaları artık isimleri ile hangi plugini kullanıyorsanız orada belirterek özel takım kazanma ekranını ayarlayabilirsiniz. (Genel olarak default "prisonguards_win" ve "prisoners_win" olarak ayarlanmıştır. Bu isimleri kendi isimleriniz ile değiştirmeniz yetecektir. İşlem sonunda map değiştirmeniz gereklidir.)


? ÖRNEK TARZDA GÖRSELLER

re_5e2983796ab9a.pngre_5e29835480df0.png
 
".VMT" dosyası yoksa aynı isimde bir .vmt dosyası oluşturun -- dediğiniz yeri anlayamadım nasıl oluşturucağız vtfedit den mi .vmt yazarak mı oluşturucaz açıklayabilirmisiniz rica etsem
 
Yardım edermisiniz
Kaydettiğinizde normalde bir adet görselin olduğu dosya ve bir adet de bu görselin ayar dosyası tarzında bir dosyası oluşur. Eğer hostun direk resim ile yükleme destekliyorsa bunlara gerek yok direk resim olarak da yğkleyebilirsin
 

Users who are viewing this konu

Üst