Plugincim.com

www.plugincim.com yardımlaşma ve sohbet platformu

Eklenti Gelişmiş LR (Last Request) Eklentisi (!lr)

oppa

Aktif Üye
Gelişmiş LR (Last Request) Eklentisi (!lr)

Ücretli/Ücretsiz CSGO Eklentileri, haritaları, modelleri, discord botları için

Mapler'den PLUGİNCİM.COM reklamının kaldırılmasını istiyorsanız, discord adresimize gelip mapper'larımızla konuşabilirsiniz.

Discord Adresimiz :


Türkiye üzerinde en iyi bulabileceğiniz ücretsiz gelişmiş "last requets" eklentisidir.
Oyuncular 3 çeşit "LR" atabilir.

? Deagle
? Noscope
? Bıçak

✏️ Deagle LR: Deagle LR, başladığı zaman otomatik LR müziği çalmaktadır. 2 body atan oyuncu otomatik olarak öldürülür. İlk atış hakkı her zaman mahkum(Terrorist) oyuncusundadır. LR başlarken ekrana kurallar mesajı gelir ve bu mesaj ayar dosyasından değiştirilebilir. Eğer LR korumalardan biriyle atıldıysa ve mahkum LR'yi kazandıysa, koruma Terrorist takımına, mahkum Counter Terrorist'e otomatik olarak atılır. Atış hakkı kimdeyse ekranına "Atış hakkı sizde!" şeklinde efektli ve renkli bir mesaj yansıtılır. Atış hakkı ateş eden oyuncuda değilse oyuncu otomatik olarak öldürülür.

✏️ Noscope LR: NoScope LR, başlarken geri sayım ile başlar. Geri sayım bittiğinde mahkum ve gardiyana AWP verilir. Scope açımı engellenir. Atış hakkı yoktur. Oyuncular sürekli ateş edebilirler. Kazanan oyuncu, belli bir kredi alır. Ödül kredisi ayarlar kısmından ayarlanabilir.

✏️ Bıçak LR: Bıçak LR, başlarken iki oyuncunun da tüm silahları silinip, yerine bıçak verilir. Oyuncular bıçakla birbirlerini öldürmeye çalışırlar. Kazanan oyuncu belli bir kredi alır. Ödül kredisi ayarlar kısmından ayarlanabilir.


İndireceğiniz dosyada kaynak kodları mevcuttur.
 

Ekli dosyalar

  • plugincimGelismisLR.zip
    673.6 KB · Görüntüleme: 162

Users who are viewing this konu

Üst