Plugincim.com

www.plugincim.com yardımlaşma ve sohbet platformu

Reklam ATLAS AND ESCAPE, JAILBREAK # OYUNCU TOPLULUĞU, GAME COMMUNITY

Reklam

ATLAS AND ESCAPE, JAILBREAK # OYUNCU TOPLULUĞU​


Kaliteli, sunucu kurallarımız ile hepinize saygılı, adil ve güzel bir ortam sunuyoruz!
Kaliteli yetkili kadromuz ile hileleri, kurallara uymayanları, sövüşçüleri anında yakalıyoruz!
+17 Yönetim kadromuz ile, sunucuyu en iyi düzene sokup, en güzel ortamı veriyoruz!
Kolay yetki başvuru sistemi ile, herkes sunucuda yetkili başvurusu yapabilir!


Düzenli ve gelişmiş market sistemi ile, kolay kredi kasıp en güzel modelleri ve en güzel sohbet etiketlerini kullanarak, sunucu içerisinde kendi karakterinizi yaratabilirsiniz!
Anime severler için, özel Anime Modelleri kategorisinde yer alan +40 Anime modeli ile birlikte ayrı bir zevk yaratıyoruz!
Normal oyuncu modellerimiz, +30 Modeli geçip, en güzel ve en şık modeller eklenmiştir. Her takımda da aynı modeller var!?
CS 1.6'dan kalma, sadece JailBreak oyun moduna özel, CS 1.6 Varsayılan Mahkum modelleri mevcut!
Her gün, aktif kredi dağıtımı mevcuttur. Bol etkinlik, bol kredi oyunu! Vee, olmazsa olmazımız. Model Etkinlikleri..
Sunucumuzda bulunan, her oyun modunda özel olan haritalarımız mevcuttur. Ve JailBreak oyun modundaki haritalarımız isyancılara özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede en iyi oyun deneyimini yaşayabilirsiniz!
Dışarıdan, katı görünsekte. Aslında kayıt olduktan sonraki, ortamı sizlere açıklayamam.. Sadece, Aile Ortamı diyebilirim. Başka türlü açıklaması yok çünkü
Her hafta cuma günü, saat 20:30'da yapılan, Escaped-Guardian etkinliği ile, kazanan toplam 4 Oyuncuya. Komutçu tarafından özel koruma alınabilme hakkı verilmektedir.
Birsürü saat ödülümüz mevcuttur. TopSpeed,TopTime,TopKa,TopKomutçu saatleri her ay. Sıfırlanmaktadır, ve bu ödülleri sıfırlandıktan sonraki yapılacak olan, toplantıda alabilirsiniz.


Yeni Özellik: Şimdii, size hiçbir sunucuda bilinip fakat bulunmayan. Ama bizim sunucumuzda bulunan bir özellikten bahsediceğim. Bu özellik, sahip olduğunuz yetki farketmeksizin, her yetkide çalışır. Bu özellik, evet. Sadece !slotol komutudur! Bu komut sayesinde sunucumuzda bulunan DoubleFlag Sistemini kullanabiliyorsunuz! Pekii, nedir bu DoubleFlag??. DoubleFlag sistemi örneğin, sunucumuzda Destek Ekibi yetkiniz mevcut. Bu yetkinin yanında otomatik olarak, saat kasarak alabildiğiniz !slotol komutuda mevcut. Kısaca destek ekibinin yetkisi sınırlıyken, sizin slot yetkiniz, yüksek diyelim. Slot 6 olun, Slot 6 yetkisi destek ekibinden bi hayli yüksek bir yetki. Bu slot 6 yetkinizle beraber, destek ekibi yetkinizi kullanabiliyorsunuz. Kısaca Destek Ekibi yetkisinin yapamadığı veya erişemediği bir komuta Slot 6 yetkiniz var iken erişebiliyorsunuz! Vee, hava atmak içinde kullanabilirsiniz! !slotol komutunu kullanarak, pasifleştirip. Sadece Destek Ekibi yetkinizin gözükmesini sağlıyarak. Yüksek yetkiniz olur! Ama siz destek ekibisiniz!?.. Şaka gibi değilmi?, bu sistemi kullanabilmek için sadece aşağıda bulunan sunucu adresimiz ile sunucumuza katılıp, discord adresimize gelip. Hemen saat kasmaya başlayabilirsiniz!


Discord Adresimiz​


Sunucu Adresimiz​

 

Users who are viewing this konu

Üst